Starta på Hamiltonföreningens unghundskamp!!

Unghundskampen 2016/2017

För femte året i rad arrangerar Hamiltonföreningen en unghundskamp för Hamiltonstövare i år kommer unghundskampen för Hamiltonstövare att gå av stapeln lördagen 3/12 eller söndagen 4/12 2016

Unghundskampen Särskilt Rävprov för Hamiltonstövare går lördagen 11/2 eller söndagen 12/2

 

Villkor för deltagande: Hunden (Hamiltonstövaren) får ej ha fyllt 4 år den dagen som provet genomförs.

Provets genomförande: Vanligt öppenklassprov hare eller räv på bestämd dag dvs. lördagen den 3/12 eller sön. 4/12 (behöver ni hjälp med domare eller provruta, ta kontakt med kontaktpersonen i ditt område eller uppfödaren till din hund.

Rangordning: Pris ökl, egenskapspoäng, ålder(yngst går före), längsta drevrepris, tapptminuter etc.

Anmälan: Precis som till ett vanligt öppenklassprov till din lokalklubb, samt till undertecknad om att du deltar i tävlingen senast fredagen 2/12. Skicka en kopia på jaktprovsprotokollet( det med drevrepriser) och skicka det till mailadress larsorsa@yahoo.se eller per brev” Lars Olofsson Östertorpsvägen 32, 83294 Orrviken” senast 3 dagar efter kollegiet. Det är viktigt att ni som hundägare skyndar på kollegiebeslutet och ser till att det kommer in till undertecknad. Vi kan inte kora någon vinnare förrän alla prov gått igenom ett kollegium. Särskilt välkommen till er som har hundar som ännu inte startat på jaktprov.

Priser: Delas ut till de 3 bästa hundarna i varje klass samt diplom till uppfödarna.

Presenteras på årsmötet! Samtliga startande deltar i en utlottning av fina priser

Krav: Medlemskap i Svenska stövarklubben

Syfte: Mer vetskap om våra hundar, nya avelsdjur, få fler Hamilton att starta på prov, fler medlemmar till Stövarklubben och Hamiltonföreningen mm.

Till er som är uppfödare, passa på att göra en ansträngning att få ut era avkommor på kampen. Perfekt tillfälle att avdramatisera det här med jaktprov. Gör detta till en rolig grej. Ju fler startande desto bättre är det. Alla har chansen att vinna pris.
Ställ upp du också för Hamiltonrasen!