Utställningar 2023

Söndag 21 maj  Borlänge, Mellsta parken, domare Morgan Wackt.

Lördag  12 augusti  Rättvik, Riksutställning, Domare Göran Johansson,  Finsk stövare, Dunker och Luzernstövare. Domare Sara Häggkvist,  Hamiltonstövare, Smålandsstövare, Schillerstövare och andra raser

Söndag 13 augusti  Rättvik, Domare Göran Johansson,  Hamiltonstövare, Smålandsstövare, Schillerstövare och andra raser  Domare Sara Häggkvist,  Finsk stövare, Dunker och Luzernstövare

Anmälan görs HÄR

OBSERVERA!

Vi har noterat att det är några som har anmält sig till våra aktiviteter som inte är medlemmar i Dalarnas Stövarklubb eller någon annan lokalklubb ansluten till Svenska Stövarklubben.

För att starta på ett arrangemang i Stövarklubbens regi oavsett om det är utställningen eller jaktprov så måste man vara medlem i Svenska Stövarklubben via någon av de lokalklubbar som finns runt om i landet.

Det räcker således inte med att vara medlem i en rasförening eller SKK lokalförening.

Om ni har frågor runt detta eller behöver hjälp att bli medlem kontakta någon i Dalarnas Stövarklubbs styrelse.

Vid utländska deltagare gäller att de är medlemmar i likvärdig förening i sitt hemland och skickar eller tar med sig en kopia på stamtavlan på sin hund till arrangemanget,det är ett krav vid registreringen hos SKK.

Utlandsfödd hund ägd av svensk medborgare måste registreras hos SKK och få ett Svenskt registreringsnummer SE innan den kan starta på utställning/jaktprov i Sverige.

Dalarnas Stövarklubb